Baggrund for Gud er menneskeskabt
Tro kommer af manglende viden

Lær om de mange religioner

Kun via viden kan religion begrænses
Det er min helt klare opfattelse, at den væsentligste årsag til religion / tro er uvidenhed. Der findes andre årsager, hvor ensomhed er blandt de mest udbredte. Religiøse grupper kan give en form for tilhørsforhold. Det er dog en dårlig og betinget samhørighed der kan findes dér. Hvis du ikke tror på gruppens myter er du ikke velkommen dér.

Ensomheden kan jeg ikke klare online; men uvidenheden kan til et vist punkt klares online, især hvis du kan læse engelsk, tysk, latin, græsk og arabisk. Det er derfor at dette website er lavet. For at viderebringe lidt information, og henvise / opmuntre til at søge mere viden.

Gudermenneskeskabt.dk er lavet som en indgangsvinkel / opslagsværk omkring relgion. Om enkelte religiøse retninger, visse religiøse elementer / traditioner. Den viden som danner baggrund for siden er spredt og ikke altid til at henvise til; men hvor der er muligt. Bl.a. derfor vil der på flere af undersiderne være henvisning til læste bøger og andre hjemmesider.

Det er denne hjemmesides formål at være korrekt oplysende. Ting der oplyses om de forskellige religioner/religiøse retninger er korrekte og kan bruges i undervisningssammenhænge med mere.

Religion er løgn

Skabe opmærksomhed

Jeg vil gerne vise andre, at der findes mennesker som ikke er troende. Der bruges mange forskellige begreber/beteglelser om ikke troende, som ikke betyder helt det samme: rationalister, ateister, fritænkere, agnostikere, brights. Det væsentligste er dog, at gøre opmærksom på at ikke alle lever efter myterne.

Religion er en parasit som hindre selvstændig fri tænkning. Befri verden!

Provokation
Jeg vil faktisk gerne provokere religiøse mennesker til at tænke frit. Den eneste metode til at slippe ud af de syge tanker som religion er, er ved at den enkelte tænker selvstændige rationelle tanker, og det er vel også derfor, at så mange religioner (om ikke alle) bekæmper rationalisme.

"Gør ikke mod andre, hvad du ikke vil, at de skal gøre mod dig." citat Kongfuzi (551-479 fvt.)

Jeg har aldrig været troende!

Jeg tror ikke på guder, julemanden, spøgelser, påskeharen, Ahura Mazda, nisser, smølfer, elvere, UFO'er, muser, genfødsel (reinkarnation), drager, engle, feer, dæmoner, Det flyvende spegettimonstre, tandfeen, the Sandman / Ole Lukøje, hobitter, genfærd, levende døde, alfer, Intelligent design, Loch Ness-uhyret, Den Afskyelige Snemand, enhjørning, The Secret eller ...

Skal du i kontakt kan du kontakte via nietzsche(a)live.dk

Da jeg tog DR's test om at være ateist fik jeg fuld score:
100% ateist

"Religion er roden til alt ondt". Det er sagt flere gange; men ikke helt korrekt, for alkohol før også meget ondskab med sig.